\Компания

Компания

/Визия

Да създадем един по-безопасен свят!

Ние проектираме, създаваме, внедряваме, оптимизираме и поддържаме технологии, които защитават живота и безопасността на хората.

Усилията ни са насочени да превърнем Телетек Електроникс във водеща компания за системи за сигурност и пожароизвестяване във всяка страна, в която оперира и да постигаме устойчив и качествен растеж с ясното разбиране за отговорностите, които носим пред своите служители, клиентите, партньорите и обществото като цяло.

 

/Мисия

Да защитим и предпазим хората чрез сигурни, високотехнологични, иновативни животоспасяващи продукти и алармени системи за безопасност.

Наясно сме с основните глобални тенденции и предизвикателства и се стремим да се развиваме постоянно чрез все по-иноватовни, високотехнологични и качествени продукти.

 

/ценности

Качество –  без компромис. Във всичко-продукти, услуги, поддръжка, комуникации. Стремим се не само да отговорим на нуждите на нашите клиенти, но и да ги надминем.

Превъзходство  – стремим се всеки ден да сме по-добри от вчера и да постигаме нови малки победи, да доставяме възможно най-високото качество и стойност чрез  практични решения. 

Екип –  заедно можем повече, заедно сме по-добри! Помагаме, сътрудничим, подкрепяме, уважаваме всеки член от екипа без значение от възраст, пол, позиция.

Иновации – стремим се да разбираме нуждите на нашите клиенти и постоянните промени в нашата индустрия и да отговорим с иновации, подобрения и нови решения.

Почтенност – благородни, честни, открити и човечни във всички нашите действия и комуникации към колегите, клиентите и общността като цяло

Простота – без претенции и фалш, само чиста стойност както в комуникациите, така и в продуктите, които създаваме. 

Партньорство – вярваме, че изграждането и поддържането на здрави връзки е ключът към нашия успех. Чрез сътрудничество, подкрепа и страхотна екипна работа, работейки в тясно сътрудничество с всички наши клиенти, ние се стремим да създаваме и да се радваме на силно, трайно и дългосрочно партньорство

За нас

Телетек Електроникс ЕАД е най-големият Български производител на пълна гама сигнално-охранителна и пожаро – известителна техника. Компанията е основана през 1991 г. и бързо се утвърди като лидер на вътрешния и международния пазар.

Това беше постигнато благодарение на непрекъснатия стремеж за развитие и производство на високотехнологични продукти и решения през последните 33 години.

/Защо телетек ?

Пускане на видеото
33
години
иновации
220
служители
86
дистрибуция в над 86 държави
395
собствени разработки
60
милиона произведени продукта

КОРПОРАТИВНА СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ

/референции

  /качество

  Продуктите на Телетек Електроникс ЕАД отговарят напълно на европейските и международните стандарти за качество и приложимост. Компанията е сертифицирана по ISO 9001:2015, от оторизирания сертификационен орган SGS.

  Сертификатите, притежавани от Телетек Електроникс ЕАД са пряко свързани с проектиране, производство, продажби и сервизиране на сигнално-охранителни и пожароизвестителни системи.

  Нашите продукти за тествани, стандартизирани и сертифицирани съгласно всички европейски норми и притежават сертификати издадени от акредитираните сертификационни лаборатории.

  /качество

  Станете част от екипа на телетек