Намери дистрибутор

Новини

 \Новини

Ново лого и фирмена идентичност

Teletek Electronics с гордост представя новото си корпоративно лого и идентичност на марката като част от продължаващата еволюция на марката си.

През последните 30 години ние израснахме и се развихме и сега обновяваме нашата марка, за да отразява по-добре кои сме. След внимателно обмисляне избрахме ново лого, което да представя кои сме ние и коя е нашата визия за бъдещето, като същевременно остава вярно на нашата дългогодишна репутация! То ни идентифицира пред света, показвайки образ, който е силен, стабилен и надежден.

През годините нашият бизнес се разшири и разви, а заедно с това и нашата визия и идентичност като глобална марка със значение. Така че решихме, че сега е подходящият момент за промяна!

Това е в пълно съответствие с нашата визия и ценности, представящи Teletek като по-силен и смел от всякога. Новото ни лого ясно и смело демонстрира кои сме станали и отразява целта, която си поставихме наскоро – да бъдем най-надеждната и предпочитана марка в нашия бизнес.

През следващите 6 месеца ще актуализираме цялата си документация, маркетингови материали, онлайн присъствие, рекламни материали и т.н. с новото лого. По време на прехода върху нашите продукти и техническа документация могат да съществуват както стари, така и нови лога.