\Стани Партньор

Стани Партньор

Стани партньор

Нашите предимства

  • Сигурен и надежден партньор

Изнасяме продукцията си в над 75 държави в 5 континента. Благодарение на коректното персонално отношение към клиентите ни, повечето от тях са наши партньори от над 20 години. Подкрепяме, подпомагаме развитието на нашите партньори, стремим се да отговорим на техните нужти и спецификите на пазара, на който оперират.

  • Сериозен опит в производството на алармени системи

Компанията е създадена през 1991г и за близо 30 години сме натрупали сериозен опит в производството на алармени системи. Имаме създадени и внедрени над 650 собствени разработки

  • Индивидуален подход, гъвкавост и условия отговарящи на конкретния пазар

Наясно сме, че всеки пазар има своите специфики и различни нужди. Стремим се съвместно с нашите партньори да създадем възможно най-добрите условия за двете страни и да се радваме на добри продажби.

  • Не просто продуктови групи, а цялостни решения

Ние не продаваме продукти, а предлагаме цялостни решения. Нашето портфолио включва пълна гама алармени и пожароизвестителни решения, както и комуникационни модули и софтуер за приложения в системи за охрана и мониторинг. Стремим се да предлагаме не само отделни продукти, но пълни решения за широк кръг приложения.

  • Техническа поддръжка и обучения

Екипите на всеки наш партньор преминават детайлно техническо обучение, в което се запознават както с характеристиките и техническите спецификации на нашите продукти, така и с възможностите им за инсталация и интеграция. Компанията разполага с високо квалифициран екип за техническа поддръжка, които е на разположение при всеки възникнал технически проблем. Екип от продуктови мениджъри подпомагат клиентите с най-доброто решение за сериозни и предизвикателни обекти.

  • Доказано качество и високи стандарти на продуктите ни

Продуктите на Телетек Електроникс ЕАД отговарят напълно на европейските и международните стандарти за качество и приложимост. Компанията е сертифицирана по ISO 9001:2015, от оторизирания сертификационен орган SGS.

Сертификатите, притежавани от Телетек Електроникс ЕАД са пряко свързани с проектиране, производство, продажби и сервизиране на сигнално-охранителни и пожароизвестителни системи.

Нашите продукти за тествани, стандартизирани и сертифицирани съгласно всички европейски норми и притежават сертификати издадени от акредитираните сертификационни лаборатории на EVPU и LPCB.