Намери дистрибутор

Новини

 \Новини

Телетек Електроникс на 25 години

Уважаеми Клиенти и Партньори,

За нас, в Телетек Електроникс, всеки ден от съвместния ни бизнес е специален, защото заедно растем, преодоляваме предизвикателства, разработваме и въвеждаме нови продукти и помагаме на хората и бизнеса да се чувстват по-сигурни и спокойни. И това продължава вече 25 години.

През 2016 г. ние отбелязваме четвърт век от създаването си и правим равносметка на постигнатото до момента, което според нашето скромно мнение не е малко.

И така, какво показват цифрите?

За 25 г. се утвърдихме като единствената българска компания  с международно присъствие, която произвежда охранителна и пожароизвестителна техника.

Продуктите ни се реализират успешно в 75 страни по света, като на някои от тях вече имаме значим пазарен дял.

Произвели сме над 30 милиона продукта за охрана и пожароизвестяване, специализирани комуникационни решения и софтуер. Дори и на нас ни е трудно да определим броя на обектите по света, в които е внедрена техника, произведена от ТТЕ. Но със сигурност знаем, че са стотици хиляди. И във всички тях може да се види надписът „Made in Bulgaria”.

Гордеем се, че сме българска компания, със собствено ноу-хау и разработки, с модерна производствена база, и то в България. И имаме самочувствието, че работата ни добавя стойност към развитието на българската икономика.

Но всичко това не би било възможно без Вас – нашите Клиенти и Партньори. С някои от вас сме от самото начало, с други работим отскоро. Но независимо от времето, през което сме заедно, ние постигнахме нещо повече от страхотни бизнес резултати – станахме приятели, които заедно преодоляват предизвикателства и взаимно си помагат да растат.

Затова, позволете ни през нашата юбилейна година да се обърнем към всички Вас с едно голямо

Благодарим Ви, Приятели!