Намери дистрибутор

Новини

 \Новини

Телетек Електроникс обявява нови попълнения в гама Комуникационни модули и Алармени панели през 2018г!

Скъпи Клиенти и Партньори,

С радост Ви информираме за новите попълнения в нашата гама Комуникационни модули и Алармени панели.

–    Eclipse 99  – алармен панел до 99 зони, подходящ за охрана на големи търговски и офис помещения. Панелът поддържа 16 независими групи с индивидуално програмиране.
Eclipse 99 е разработен да отговаря на EN50131 GRADE 3, Class II и в период на сертификация.

–    TTE LAN – комуникационен модул за изпращане на алармени съобщения до мониторинг център или към краен потребител. TTE LAN може да се използва и за дистанционно управление, програмиране и мониторинг на системата за сигурност, заедно с Eclipse панелите на Телетек Електроникс, софтуер AJAX SP PRO и приложението MobileTTE. Модулът е подходящ за реализиране на приложения за домашна автоматизация.

–    TTE Combo – универсален модул, който може да се свърже към всеки панел, способен да предава CID събития. TTE Combo предава тези събития на сървъра AJAX SP PRO през LAN или GPRS мрежа. TTE Combo се използва за изпращане на алармени съобщения към мониторин център или към краен потребител. TTE Combo може да се използва и за дистанционно управление, програмиране и мониторинг на системата за сигурност, заедно с Eclipse панели и софтуера AJAX SP PRO.

 

Екип на Телетек Електроникс