Намери дистрибутор

Новини

 \Новини

Телетек Електроникс отвори вратите на производството си за четвъртокласници от 61-во ОУ

От 8-ми до 10-ти ноември 2016г. четвъртокласниците от 61-во ОУ в София имаха възможност да разгледат производствените площи в сградата на Телетек Електроникс. Посещението е обвързано със световната седмица на предприемачеството, която се провежда през м. ноември всяка година.

„Телетек Електроникс АД се оказаха нашите нови партньори, които ни протегнаха ръка и запознаха четвъртокласниците с най-съвременните технологии в производството на електронни продукти. Децата на практика видяха какво е производствен процес, поточна линия и реализирана продукция.

През седмицата 15 -18.11.2016г. ни предстоят открити уроци, на които ще демонстрираме как в училищна среда ще изработим продукти на поточна линия и в индивидуално производство. Ще сравним ефективността на двата производствени метода.Нашите „инспектори” ще установят доколко произведената продукция е качествена. Всичко това ще се реализира много по-лесно след посещението ни в Телетек Електроникс, защото децата вече знаят за самия производствен процес и нямат търпение да го приложат в „нашето собствено производство”.

Сложихме началото на едно прекрасно приятелство. Надяваме се във времето то да укрепне и да се развие“, казаха учителите от 61-во ОУ след посещението.

За нас, екипът на Телетек Електроникс, беше удоволствие да посрещнем малките любознайковци. Изключително впечатлени сме от проявения интерес и въпросите, които задаваха. Ще се радваме да ги видим отново при нас, вече пораснали, като стажанти и част от нашето голямо семейство.